Kaj dogaja
154 ogledov

4. Mednarodni Filmski Festival Kranjska Gora

Jezero Jasna Kranjska Gora Pixabay
Od sobote, 27, julija, do sobote, 3. avgusta, po v Kranjski Gori potekal 4.Mednarodni Filmski Festival Kranjska Gora

Imate radi dobre filme, zanimivo družbo in čudovito naravo? Potem se med 27. julijem in 3. avgustom pridružite nepozabni poletni dogodivščini, 4. Mednarodnem filmskem festivalu Kranjska Gora-KGIFF! Festival se ponaša z motom "Pastirji dobrih zgodb" in letošnja bera bo bogata. V slikovito podalpsko vasico prihaja množica gostov iz domačega in mednarodnega filmskega sveta ter nabor igranih in dokumentarnih filmov za vse okuse, tudi otroške, predstavilo se bo nekaj njihovih avtorjev. Mladim filmskim ustvarjalcem bodo na voljo strokovne delavnice s priznanimi mentorji s scenarističnega, dokumentarnega in igralskega področja, filmske delavnice pripravljajo tudi za otroke. Festivalska prizorišča segajo od jezera Jasna, Kranjske Gore do Planice in predstavljajo prostor, kjer se lahko filmska dela tudi slovenskih avtorjev predstavijo tujim producentom, slovenski igralci casting direktorjem, obiskovalci pa družijo s filmskimi ustvarjalci z vsega sveta.

V času festivala vozi vsak dan festivalski avtobus Nomago. Odhod iz Ljubljane vsak dan ob 16.30 (Parkirišče Tivoli), odhod iz Kranjske Gore ob 23.00 (Dvorana Vitranc) razen v petek, 2.8.2019, ko je projekcija in koncert v Planici- je povratek iz Planice ob 24.00

Več informacij najdete na spletni strani festivala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.