Kaj dogaja
79 ogledov

Adria Bike Show

kolo
Za vse ljubitelje kolesarstva so za letošnje velikonočne praznike v Kopru pripravili Adria Bike Show - kolesarski dogodek.

Blago mediteransko podnebje in neokrnjene istrske kolesarske trase so kot nalašč za otvoritev letošnje kolesarske sezone.

Adria Bike Show je namenjen tako izkušenim kot rekreativnim kolesarjem vseh starosti, ki se bodo lahko z izkušenimi vodniki podali na dnevno vodene kolesarske izlete po Parenzani. Nepozabna dogodivščina s kolesi vas bo popeljala skozi gozdove, tunele, mostove in vasice čudovite Istre, povsem odmaknjene od cestnega vrveža.

V letošnjem letu vam bodo predstavili obilico profesionalnih koles nemškega proizvajalca Silverback, od Cestnih, MTB in Trekking koles do uličnih Hybrid-ov in E-koles. Ta bodo na voljo kot testna kolesa, ki jih lahko povsem brezplačno preizkusite na relaciji Koper – Izola.

Dnevne vodene kolesarske izlete bodo pripravljeni po vaših sposobnostih in željah. Po končanem izletu se boste s kombiji vrnili nazaj na štartno mesto, kjer bo ob zasluženi pijači in pokušini domačih dobrot sledilo druženje in izmenjava vtisov.

Tekom prireditve Adria Bike Show bo poskrbljeno za dnevne tematske zabave z glasbeno spremljavo in animacijo, bogate nagrade in ostale športne aktivnosti kot so odbojka na mivki, SUP, kajak, ipd.

Tudi na najmlajše niso pozabili. V času vašega kolesarjenja se bodo otroci lahko udeležili različnih delavnic pod varnim in strokovnim vodstvom.

Med prireditvijo bo na voljo tudi izposoja kolesa in ostale kolesarske opreme, izkušeni kolesarski vodniki in mehaniki pa bodo poskrbeli, da bo vaš oddih kar se da prijeten.

V neposredni bližini dogodka je tudi veliko parkirišče, kjer lahko nemoteno pustite vaše vozilo.

Udeležba: 15€ na osebo za prvi dan, 10€ na osebo/na dan (od 19. aprila naprej)
*V ceno vključeno: zavarovanje, welcome drink, kolesarska darilna torba, prevoz po vodenem izletu, hramba koles in kolesarske opreme.

Za več informacij o dogodku (prijavnica, program ipd.) pišite na office.vitalcare@gmail.com, info@udosport.si ali pokličite na tel. št.041-600-742.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.