Kaj dogaja
25 ogledov

BODIFIT-ov tek na Stari Grad

Lepote Kamnika Ana Pogačar
V petek, 15. junija, bo letos prvič potekal BODIFIT-ov tek na kamniški Stari Grad.

Letošnja novost tekaškega pokala Občine Kamnik je BODIFIT-ov tek na Stari grad. Tekmovanje bo štelo tudi kot občinsko prvenstvo v gorskih tekih za osnovne šole. Po ogledu trase in analizi stanja na terenu so organizatorji določili tek za odrasle, ki bo dolg 3.800 metrov in bo potekal po tako imenovanih vlakah. Trasa teka za osnovnošolce pa bo dolga 1.000 metrov.

1. BODIFIT-ov tek na Stari grad bo potekal 15. junija, in sicer se bodo osnovnošolci na progo pognali ob 12. uri, odrasli pa ob 18. uri. Start tekmovanja bo nad Zdravstvenim domom dr. Julija Polca Kamnik.

Vsi zainteresirani se lahko na tekmovanje že prijavijo, in sicer preko sistema prijavim.se. Cena prijave znaša 10 evrov. V kolikor se želite udeležiti tudi Veronikinega teka, ki bo 13. oktobra tudi letos potekal na 10-kilometrski razdalji, bo cena hkratne prijave na oba teka 15 evrov. Število tekačev je omejeno na 300, zato priporočamo pravočasno prijavo.

Za tiste, ki jim gorski tek ni blizu, pa se bodo po trasi lahko tudi sprehodili. Na vrhu pri gostišču Grajska terasa bo potekala razglasitev tekmovalcev in podelitev priznanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.