Kaj dogaja
191 ogledov

Fantazima v Čudolandiji: Prižig lučk

Božične lučke Žurnal24 main
V petek 29. novembra bodo v Kopru ob 17. začeli s prižiganjem lučk ...

V Kopru se bo s tradicionalnim Prižigom lučk 29. novembra 2019 začela Fantazima v Čudolandiji, ki poleg celovite svetlobne okrasitve mestnega središča, obeta bogat decembrski program z več kot sto dogodki za različne ciljne skupine in največje drsališče v Sloveniji.

Prižig lučk bo v petek, 29. novembra, ob 17. uri na Titovem trgu. Prireditev se bo odvila v sodelovanju z Radiem Koper in Radiem Capris, program bodo pospremila priznana primorska glasbena imena, in sicer Lea Sirk, Anika Horvat, Tulio Furlanič, Iztok Novak Easy, Slavko Ivančić, Žiga Rustja, Klapa Semikantá in skupina Gedore.

Občinstvu bo premierno lahko spremljajo tudi novost letošnje Fantazime v Čudolandiji, in sicer video projekcijo, imenovano »mapping«, s katero bodo palače na Titovem trgu ob glasbeni podlagi in z igro luči zaplesale na prav poseben način. Prav tako se bo ta dan odprlo tudi drsališče ob morju, bližnje hiške pa bodo obiskovalcem ponudile praznično gostinsko ponudbo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.