Kaj dogaja
64 ogledov

Festival ŠVIC

scena14.05.09..grega skocir..krizanke..koncert..bfm..big foot mama...foto: anze Anže Petkovšek
Študentski vikend inteligence in cvička, ali po domače ŠVIC je največji dvodnevni študentski festival na Dolenjskem, ki se po nekaj letih ‘pavze’ vrača v vsej svoji veličini.

Potekal bo 5. in 6. julija na Čatežu pri Trebnjem. Za seboj ima Festival ŠVIC že precejšnjo zgodovino, nazadnje se je izvajal leta 2015, letos pa so se v Klubu študentov občine Trebnje odločili festival obuditi nazaj ter ga v letu 2019 izboljšati z raznovrstnimi idejami vseh sodelujočih in pridnih aktivistov.

V dveh večerih se bodo na odru zvrstila že poznana in tudi obetajoča imena domače in tuje glasbene scene. Med njimi Big Foot Mama, Prljavo Kazalište, S.A.R.S., Mi2, D’NeeB, Lumberjack, Rock partyzani, Happy Ol’McWeasel in ostali.

ŠVIC se odvija na gozdni jasi ob potoku v Dolenji vasi pri Čatežu, kjer je poleg velikega šotorišča, prireditvenega prostora in športnih igrišč obiskovalcem na voljo tudi bazen. Poleg že tradicionalnih študentskih iger bodo obiskovalcem čas krajšale različne dejavnosti. Športni navdušenci se bodo udeležili turnirja v košarki, nogometu in odbojki, poskrbljeno bo za jutranjo budnico, aktivno osvežitev z aerobiko v bazenu, na voljo bosta lepotilni in chill kotiček ter najrazličnejše družabne igre. Poskrbljeno bo tudi za vse ustvarjalne duše, ki bodo lahko uživale na bodypaintingu. To so le nekatere izmed aktivnosti, ki jih za vas pripravlja organizacijska ekipa. Obljubljajo nepozaben vikend, čas za spanje pa bo prišel na vrsto v nedeljo.

Sorodne novice