Kaj dogaja
77 ogledov

Festival zmajevih čolnov 2019 v Ljubljani

Festival zmajevih čolnov
Ljubitelji kitajske kulture in športa, pozor! Konfucijev inštitut Ljubljana v sodelovanju s Kajakaško zvezo Slovenije organizira Festival zmajevih čolnov, tekmovanje v veslanju v zmajevih čolnih ter predstavitev kitajske kuhinje v soboto, 8 junija, ob 11:30 pri Klubu rečnih kapitanov v Ljubljani (pod prulskim mostom).

V okviru festivala tradicionalno poteka tekmovanje z zmajevimi čolni. Ekipo sestavlja 10 veslačev in bobnar. Krmarja bo zagotovil organizator. Vljudno vas vabimo, da prijavite svojo ekipo in se nam pridružite pri tem športno-kulturno obarvanem dogodku.

Med 9.00 in 10.30 bo organiziran trening prijavljenih ekip. Registracija veslačev bo mogoča med 10.00 in 11.00, samo tekmovanje pa se bo začelo ob 11.30.

Če si želite tekmovati, nimate pa še sestavljene ekipe, nas kontaktirajte in bomo ekipo sestavili mi.

Izkušnje niso potrebne, veslači pa morajo biti polnoletni oziroma morajo imeti v primeru mladoletnosti soglasje staršev ali skrbnikov.  Dogodek je brezplačen.

Prijave ekip in posameznikov so mogoče do 3. junija na 

Če si ne želite tekmovati, bodo na voljo tudi druge zanimive aktivnosti, na katere lepo vabimo tako posameznike kot tudi družine z otroki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.