Kaj dogaja
85 ogledov

Koraki za tačke

Moker pes
Pridružite se 3. dogodku Koraki za Tačke. Tudi letos boste tekli, se sprehajali in družili, vse za to, da brezdomnim živalim omogočite polne želodčke, suhe tačke in topel ter varen dom.

Lansko leto so zbrali več kot 4.000 evrov in tako pomagali velikemu številu kužkov in muc.

KDAJ: sobota, 6. oktobra 2018 od 8. do 18. ure.
KJE: Koseški bajer in del steze Poti spominov in tovarištva, Ljubljana
GLASBENI GOST: Rok Terkaj

Na dogodku se bodo predstavile organizacije, ki skrbijo za brezdomne živali, terapevtski kužki, pasji frizer, veterinarska postaja.

Poleg tradicionalnega srečelova boste lahko sodelovali tudi v prav posebni licitaciji, se slikali z zabavnimi "photo propsi" in sodelovali v super nagradni igri. 

Kako lahko pomagaš:
- pošlji SMS TACKE1 ali TACKE5 na 1919* 
- pridi na dogodek »Koraki za tačke«, prispevaj pakirano pasjo/mačjo hrano ali oddaj dobrodelni prispevek, se razmigaj, uživaj v družbi migajočih repkov in skupaj z nami pomagaj ustvarjati boljši svet za brezdomne kosmatince 
- v Lidlovih trgovinah kupi pasjo ali mačjo hrano za brezdomne živali in jo prispevaj v košaro, ki jo najdeš za blagajno 

Več informacij o projektu in dogodku na www.boljsi-svet.si.

Vsa zbrana sredstva bodo namenjena organizacijam za zaščito in pomoč brezdomnim živalim, s katerimi sodeluje in se povezuje Zavod Naš kuža, ki jo vodi priljubljeni slovenski glasbenik Rok Terkaj. 

Pridite narediti kak tek ali sprehod ob Koseškem Bajerju in delu PST-ja.

Pomembno: Sodelovanje na teku je na lastno odgovornost. Udeležba kužkov pri teku je dovoljena le s primernim povodcem. V kolikor imajo kužki vedenjske motnje, ki bi utegnile povzročiti telesne poškodbe pri ostalih udeležencih, je obvezna uporaba pasjega nagobčnika. 
* Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, A1 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.nevergiveup.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.