Kaj dogaja
88 ogledov

Kranfest: Zabava za vse generacije

Visit Kranj
Program je namenjen vsem generacijam in vsem okusom, sporočajo organizatorji.

Približuje se Kranfest - osrednji gorenjski festival kulture, športa in kulinarike, ko je gorenjska prestolnica preplavljena z glasbo in kulturno zabavnim programom. 

Program je namenjen vsem generacijam in vsem okusom, sporočajo organizatorji. 

Osrednji glasbeni program se bo odvijal na Glavnem trgu. kjer z nastopi; Trio Vivere, Veseli svatje, Helena Blagne, klapa Bonaca, Tilen Lotrič in pihalni orkester MOK z gostujočim orkestrom).

 | Avtor: Visit Kranj Visit Kranj

Veliki oder na Slovenskem trgu je namenjen velikemu sobotnemu žuru s skupinama Kingston in Bajaga & Instruktori, sicer se lahko ustavite tudi  na manjšihprizoriščih; KluBar gastropub, Cafe galerija Pungert, Kavka bar, prizorišče pred Prešernovim gledališčem.

Vse tri dni vas v Kranj vabijo omamno dišeče kranjske kulinarične specialitete. V četrtek KluBar gastropub vabi na Burger party. V petek bo na glavnem trgu zadišalo po kranjskih klobasah. V soboto pa vas bodo na prizorišču pred Prešernovim gledališčem kulinarično razvajali chefi Kranske kuhne.

Spremljevalni program spreminja ulice Kranja v art tržnico unikatnih izdelkov ter sejem domače in umetnostne obrti. Manjši mestni kotički bodo gostili ulično gledališče, stand up komedijo in film pod zvezdami.

Otroci so vabljeni na Vovkov vrt, vrt gradu Khislstein in Letno gledališče Khislstein, kjer bo potekal otroški Kranfest - mini festival, na katerem se bodo zabavali ob animacijah, ustvarjalnih delavnicah, poslikavah obrazov, glasbenih in lutkovnih predstavah.

Športnim doživetjem (državno prvenstvo v odbojki na mivki ter športno zabavne igre na mivki) in zabaviščnemu parku je namenjeno Parkirišče Stara Sava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.