Kaj dogaja
67 ogledov

Krasni tek

Tek tekaški čevlji Pixabay
V soboto, 9. marca, ekipa Priprave 2019 vabijo na preKRASNI tek, 4. skupinski brezplačni tek pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. Zadišalo bo po krasu, pršutu in izbranem vinu.

Udeleženci se bodo dobili ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Skupaj bodo v lahkotnem koraku tekli v dveh skupinah, skupina sedem kilometrov bo tekla v ritmu 6.30-7.00 minut na kilometer, skupina dvanajst kilometrov pa v ritmu 5.45-6.00 minut na kilometer. Začnejo vsi skupaj, po dveh uvodnih kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelijo v dve skupini.

KRASni tek bo obenem tudi trening za Mali Kraški Maraton, ki bo 24. marca 2019 v Sežani. Info in PRIJAVA: kraskimaraton.si

Priprave bodo potekale v vsakem vremenu. Na prvem skupinskem teku, 5. januarja, se nas je zbralo 146, na drugem teku pri -10 stopinjah pa kar 71 pogumnih.

Projekt Priprave in Mali Kraški Maraton, prvi tek v letu sta postala partnerja in v bodoče si lahko obetate marsikatero atraktivno tekaško izkušnjo na zgovorni in slikoviti kraški pokrajini.

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za vse dogodke v organizaciji projekta Priprave vse do preklica. PRIJAVA

Pridružite se nam in vdihnite KRAS sredi Ljubljane. Po teku so udeleženci vabljeni na degustacijo izbranega vina in rezino pršuta v bazo ekipe Pripave Kačji Pastir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.