Kaj dogaja
63 ogledov

Lakeness festival 2018

kampiranje Profimedias
"Lakeness festival predstavlja največji dogodek v Vipavski dolini, kjer bodo nastopile domače in tuje zvezde," sporočajo organizatorji.

V štirih dneh pričakujejo obiskovalce iz celotne Slovenije in tujine, ki bodo imeli možnost prenočiti v brezplačnem kampu.

Festival predstavlja priložnost, da obiskovalci začutijo, okusijo in doživijo Vipavsko dolino. Poleg glasbenega spektakla festival namreč ponuja paleto doživetji, od supanja in kolesarjenja po Vipavski dolini, kuharskih tečajev do glasbenih delavnic, Vipavske tržnice domačih izdelkov in posebnega chill pointa … torej za vsakogar nekaj.

Dnevno dogajanje, ki bo prepleteno s športnimi, kulturnimi in glasbenimi delavnicami, se bo odvijalo ob reki Vipavi. Nočno dogajanje ob malem jezercu pa bo v znamenju najbolj prepoznavnih glasbenih skupin iz Slovenije in tujine, nastopili bodo Dubioza Kolektiv, Elvis Jackson, Jinx, MI2, Rudi Bučar, Vallanzaska, Tinkara Kovač, Big Band Nova in mnogi drugi ...

Ker je reka Vipava biser Vipavske doline, bo del sredstev namenjen akciji Očistimo reko Vipavo. Želimo si čiste reke in njenih bregov, da bi lahko ob njej uredili kopališča in prostor, ki bo namenjen zabavi, druženju in športu v naravi nedaleč od urbanega življenja.

• 25 + nastopajočih iz 4 držav
• 2 prizorišči
• 2 odra

• brezplačno kampiranje s celofestivalsko vstopnico 
• glasba
• dnevne aktivnosti

KDAJ: 16.–19. avgust 2018

Line up:
- Dubioza kolektiv (BIH)
- Vallanzaska (IT)
- Elvis Jackson
- MI2
- JINX
- Big band NOVA z gosti Tinkara Kovac in Rudi Bučar
-Pigs parlament
-Shotdown
-Damir Hoffman
-Tim Urbanya
-Roli
-Jan Bitežnik
-Jaša Bužinel
-Blažen DJ
-Fresh lab
-Aloy Woots
-Brtinzz
Sunship trio
-Kralj Metorit & A - stronavti
-Ansambl Ikebana
-DJ Janko

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.