Kaj dogaja
81 ogledov

Luka Koper 7. Istrski maraton

Istrski maraton Vojko Rotar
Istrski maraton, ki povezuje štiri istrska mesta: Ankaran, Izolo, Koper in Piran, bo letos potekal med 4. in 5. aprilom. Prijave so še vedno odprte.

Istrski maraton povezuje štiri istrska mesta: Ankaran, Izolo, Koper in Piran. Promovira zdrav način življenja in preživljanja prostega časa v čistem in zdravem okolju, kar Istra nedvomno je. Postal je ena najbolj znanih tekaških prireditev v Sloveniji, z drugo najbolj množično udeležbo tekačev in z eno najbolj slikovitih prog daleč naokoli. 

Tekači se bodo razveselili letošnjih medalj, saj bodo nekaj posebnega. Krasil jih bo motiv Debelega rtiča, od zadaj bodo pa imele magnet. Tako bodo tekači lahko zbirali medalje kot čudoviti spominek z različnimi motivi Istre. Prejmejo jih prav vsi, ki pritečejo v cilj.

Prijava je možna na sledeči povezavi. Organizatorji opozarjajo, da se mesta hitro polnijo, saj je na maraton prijavljenih že več kot 4000 tekačev. Prijavite se lahko kot posamezniki ali v skupinah, udeležite pa se lahko maratona (42 km), polmaratona (21 km) ali rekreativnega teka (10 km).​

Junij 2022 Po treh letih Vizita za živali Obkrožite ta dva datuma v juniju
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.