Kaj dogaja
78 ogledov

Masaža za dojenčke

dojenček Shutterstock
S svojim dojenčkom se udeležite delavnice masaže dojenčkov, ki jo vodi slovenska pionirka na področju masaže dojenčkov Mojca Kurent. Delavnice se bodo pričele v petek, 18. maja, ob 10.30 v prostorih Javnega Zavoda Mala ulica v centru Ljubljane.

Z redno masažo mamica otroka pomiri, saj se sprosti napetost v njegovem telesu. Živčni sistem se uravnovesi, dihanje poglobi, otrok pa se pod toplimi, ljubečimi maminimi rokami popolnoma sprosti, celo utrudi in včasih tudi zaspi. Po masaži je otrok tudi bolj lačen, zato dobro napreduje in se razvija. Stranski učinki vsakodnevne masaže niso samo sproščenost otroka in optimalen razvoj gibanja, posedanja, plazenja in hoje, mamici so podarjene tudi bolj mirne noči.

Delavnico vodi pionirka na področju masaže dojenčkov pri nas, višja medicinska sestra Mojca Kurent. Ker se močno zaveda večplastnosti odnosa med mamico in otrokom, jim pomaga in svetuje ob prvih težavah z novorojenčki. Na tem področju ima ogromno znanja, saj se nenehno izpopolnjuje. Deluje tudi na področju prehranjevanja, medosebnih odnosov, masaž in terapij tako dojenčkov, otrok kot tudi odraslih.

Delavnico masaže dojenčkov prireja Javni Zavod Mala ulica v Ljubljani, paket štirih obiskov stane 60€.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice