Kaj dogaja
101 ogledov

Modna revolucija 2019

oblačila arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Pred začetkom Tedna modne revolucije bodo pripravili prvo izmenjevalnico certificiranih oblačil v nedeljo, 14. aprila, v prostorih Pravične trgovine 3MUHE.

Pravična trgovina 3MUHE, Movinun in Fashion Revolution Slovenia se ponovno pridružujejo aktivnostih ob tednu modne revolucije, ki poteka po vsem svetu. Letos glavne aktivnosti pripravljajo pred začetkom Tedna modne revolucije, in sicer v nedeljo, 14. aprila.

Letos vas vabijo, da se jim pridružite na PRVI IZMENJEVALNICI CERTIFICIRANIH OBLAČIL. Na njej lahko sodelujete vsi, ki imate v omarah certificirana oblačila in bi jih radi zamenjali za druga ceritificirana oblačila. Ker se zavedajo, da mogoče samo izmenjava ne bo dovolj, se boste lahko udeleženci izmenjevalnice tudi dogovorili za odkup rabljenih certificiranih oblačil, pravila pa bodo malce drugačna kot na navadnih izmenjevalnicah. Vabljeni torej tisti, ki bi oblačila radi zamenjali in tisti, ki jih še nimate, pa bi jih mogoče radi kupili iz druge roke. Vsi se prijavite prek obrazca tukaj.

Poleg izmenjevalnice pa pripravljajo še ETIČNO PREOBRAZBO, v okviru katere vas bodo preoblekli v etična oblačila (Movinun), vas naličili z ekološkimi ličili (ZAO Make Up Slovenija) ter vas slikali (Društvo fotografov Fotorama). Svoj termin rezervirajte tukaj.

Ta dan in do konca Tedna modne revolucije (do konca aprila), boste v Pravična trgovina 3MUHE lahko ekskluzivno kupili tudi nekatere izdelke Movinun (odprodaja vzorcev in zaloge).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.