Kaj dogaja
217 ogledov

Odprta vrata Destinacije Jeruzalem Slovenija

Ormož
Od petka do nedelje, 12. do 14. aprila, Destinacija Ormož vabi na vikend odprtih vrat.

Destinacija Jeruzalem, ki združuje tri prleške občine – Ormož, Sv. Tomaž in Središče ob Dravi skupaj s sosednjimi občinami, prvič v zgodovini enotno odpira svoja vrata. Več kot 50 ponudnikov, od najmanjših do največjih, vam bo predstavilo svojo ponudbo in z vami delilo tradicijo, zgodovino, del svojega življenja ter košček srca in prleške duše.

Odličnost svoje ponudbe še posebno potrjujejo s pridelki in izdelki, ki so pridobili pravico do uporabe kolektivne blagovne znamke Jeruzalem Slovenija.

Izkusite čar tega ohranjenega koščka narave z najčudovitejšimi sončnimi vzhodi in zahodi, ob terasah vinogradov, z dobro kapljico v kozarcu ter s pogačami, tünko in bučnim oljem na krožniku … Doživite naravo z žvrgolenjem ptic, razigranimi glasovi narave ob reki Dravi in pesmijo klopotcev v vinogradih, spoznajte edinstven košček Slovenije, kjer se prepletajo tradicija,  kultura, zgodovina, odlična  kulinarika, vina za vse okuse sveta, pridelki, izdelki in nepozabna doživetja.

Drage popotnice, dragi popotniki, dobrodošli pri nas –

dobrodošli v srce destinacije Jeruzalem Slovenija!

INFO:  TIC Ormož, 02 741 53 56, 051 63 43 11

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.