Kaj dogaja
77 ogledov

Okusi piva

Pivo Pixabay
V Radovljico prihaja povsem nov dogodek. Na prvo junijsko soboto od 12. ure naprej se bodo v parku, v bližini starega mestnega jedra, predstavili izbrani slovenski ponudniki craft piva. Družbo jim bosta delali kulinarika Okusov Radol'ce in odlična glasba.

Na Okusih piva boste lahko: spoznali najboljše slovenske craft pivovarje, izbirali med več kot 50 okusi piva, prisluhnili koncertom Doors Highway in King Foo Band, se okrepčali s street-food ponudbo Okusov Radol'ce ter se družili v prijetnem vzdušju s pogledom na vrhove Karavank.

Vsi željni rekreacije in adrenalina, pa vabljeni, da se to soboto dopoldan udeležite brezplačnih vodenih gorsko kolesarskih izletov. Na voljo jih bo kar nekaj, razpored boste našli na spletni strani Pivo in hrana bosta na voljo v zameno za kupone. Te si boste z gotovino lahko kupili na skupnih blagajnah. V soboto, 1. junija, vas torej v Radovljici, v grajskem parku čaka odlična ponudba piva in kulinarike, hkrati pa odličen spremljevalni program.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.