Kaj dogaja
134 ogledov

Pohod na Mrzlico

Sneg zima stopinje
PD JANEZ TRDINA MENGEŠ, v okviru akcije »Palček Pohajalček«, vabi na Miklavžev pohod na Mrzlico (1.122 m).

KDAJ? Sobota, 8. 12. 2018

ZBOR: Ob 15.00 h pri društvenih prostorih za občino Mengeš (Slovenska cesta 28); približno 45 min vožnje do izhodišča na prelazu Podmeja pri lovskem domu z osebnimi avtomobili.

veseli december v Ljubljani Med 15. in 30. 12. Kaj dogaja Praznični koncerti v Ljubljani

OPREMA: Pohodni čevlji z narebranim in nedrsečim podplatom, oblačila primerna trenutnim razmeram (toplejša oblačila, kapa, rokavice, vetrovka,...) in za primer dežja (pelerina, dežnik).

HRANA IN PIJAČA: Iz nahrbtnika ali možnost okrepčila v koči, po želji

ČAS HOJE: Gre za lahko označeno pot, primerno za družinski izlet, ki traja skupaj približno 2,5 do 3,5 ure (odvisno od razmer).

Paviljon Ljubljana Kongresni trg Do 23. decembra Kaj dogaja Čarobni gozd 2018

Palček Pohajalček ima rad tradicijo, zato bodo veseli december tudi letos popestrili z nočnim pohodom na Mrzlico. Naj se ponovi lanskoletna snežna čarobnost in navdušenje otrok s sneženimi vragolijami, zagotovo pa bodo vsi otroci na vrhu obdarjeni z malim darilcem. Pot na Mrzlico je nezahtevna in njen vrh je četrta najvišja gora zasavskega hribovja. V koči se bomo lahko okrepčali in ob večernem druženju dočakali prihod in obdarovanje Miklavža (ob 18h). Ne pozabite na svetilke – čelne ali ročne.

PRIJAVE: Do petka, 7. 12. 2018, do 18. ure na e-mail: nika@knavs.net (pripišite št. članov, starost otrok, telefonsko št.) ali na tel.: 041/325-456 (izlet vodi Nika Zavašnik).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregor Markon (@gregormarkon) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice