Kaj dogaja
79 ogledov

Poletje v Radol'c

Radovljica Arhiv Turizem Radovljica, avtor: Miran Kambič Radovljica
Javni zavod Turizem in kultura Radovljica bo vse četrtke v juliju in dva v avgustu, od 20. ure naprej, popestril s koncerti in streetfood ponudbo Okusov Radol'ce.

Če se želite izogniti gneči in vrvežu letošnjega poletja, potem naj vas pot pripelje v Radovljico. Staro mestno jedro vedno ponudi prijetno osvežitev v enem od lokalov, ohladite pa se lahko še v enem od muzejev v starem mestnem jedru. Tam najdete Čebelarski muzej z bogato zbirko in predstavitvijo zgodovine čebelarstva, Lectarski muzej in delavnico ali pa nov Lekarniški in alkimistični muzej s trgovinico, kjer dobite domače zeliščne kreme, zelišča in čaje.

Obisk tega prijetnega srednjeveškega mesteca bo posebej zanimiv ob poletnih četrtkovih večerih.

Prvi koncert na Linhartovem trgu bo v četrtek, 4. julija, ko bodo nastopili Elevatorsi, 11. julija pride zasedba Like theRollingStones, 18. julija Fadeouts z disko vročico, zadnji četrtek v juliju bodo za glasbo skrbeli Okustični, 1. avgusta zasedba Mrfy in teden dni kasneje še Maja Keuc. 11. julija bo pred koncertom na odru nastopil še dekliški pevski zbor iz Velike Britanije, 8. avgusta pa Folklorna skupina Lesce.  Za kulinarično ponudbo bodo poskrbeli izvrstni chefi Okusov Radol'ce.

Najboljša osvežitev v tem poletju so torej četrtkovi večeri v starem mestnem jedru Radovljice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.