Kaj dogaja
78 ogledov

Pravljičarija pod Triglavom

Triglav Profimedias
Slovenski planinski muzej vabi v petek, 1. marca, otroke starejše od šestih let na Pravljičarijo pod Triglavom.

V Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani smo tudi letos pripravili pester program počitniških aktivnosti za vse, ki bi radi poleg veselja na snegu počeli še kaj ustvarjalno planinskega, izvedeli kakšno zanimivost in spoznali kaj zabavnega in koristnega.

Počitniška druženja so namenjena vsem otrokom od 6. leta, če pa so otroci mlajši, naj jih spremljajo odrasli ali starejši sorojenci.

Pravljičarija pod Triglavom

"Ste že obiskali deželo Pravljičarijo, tam pod Triglavom? A kaj tam počne tale frajerski pes? Če bi radi izvedeli, vas vabimo, da z nami pokukate vanjo. Ne ne, nič se ne bojte, Dixi je zelo prijazna. Skupaj z deželo nam jo bo predstavila pravljičarka in pripovedovalka Kristina Menih, avtorica knjige Pravljičarija pod Triglavom."

Delavnica: Risanje prebivalcev Pravljičarije na podlage za sedenje

Prijave na delavnice niso potrebne. Izdelke, narejene na delavnici, udeleženci odnesejo domov.

Za dodatne informacije o programu med zimskimi počitnicami obiščite spletno stran Slovenskega planinskega muzeja, lahko pa pokličete tudi na: 08 380 67 32 (kustosinja pedagoginja Neli) ali 08 380 67 30 (recepcija).

Organizatorji si pridržujemo pravico do spremembe programa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.