Kaj dogaja
83 ogledov

Prižig lučk in Pravljična dežela v Celju

Severni jelen Profimedias
Celje se decembra preobleče v pravo božično pravljico s pravljičnimi junaki, konjički in prazničnim sejmom.

Decembrski dogodki v Pravljičnem Celju se začnejo s prižigom prazničnih luči in zaključijo s silvestrovanjem. Otroci se najbolj razveselijo Pravljične dežele (Pravljična dežela), ki jo poleg vil in škratov obišče tudi Božiček in kjer je organizirano otroško silvestrovanje.


Pravljično Celje bo letos nekaj posebnega. Svoja vrata bo odprlo s slovesnim prižigom praznične razsvetljave, ki bo v soboto, 30. novembra, ob 17. uri na Glavnem trgu, in pričetkom božično-novoletnega sejma. Praznične luči bo prižgal Bojan Šrot, župan Mestne občine Celje. Glasbeno-interaktivni program bodo povezovali moderatorji Radio Fantasy skupaj s Pažkom Urhom in pravljičnimi bitji. Ekipa Radia Fantasy bo v nadaljevanju večera poskrbela za privlačno decembrsko vzdušje s prijetno praznično glasbo in animacijami. V sklopu prižiga praznične razsvetljave bodo v mestu mestni trgovci in obrtniki ponujali tudi večerne nakupe s prazničnimi popusti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.