Kaj dogaja
77 ogledov

Skrivnostna ruska duša

Moskva
Jezikovni center Ruski ekspres v petek, 18. januarja, vabi na potopisni večer Skrivnostna ruska duša v celjsko knjižnico. Obvezna predhodna prijava.

Ruski ekspres nadaljuje svoja gostovanja v slovenskih krajih in tokrat vabi v Celje. Rusija, največja država sveta, prostrana dežela nasprotij, naravnih in kulturnih znamenitosti. Ruska zgodovina pa je polna skrbno varovanih skrivnosti in dvornih zarot in ljubezenskih spletk. Potovanje v Rusijo pa je priložnost, ki je ne gre zamuditi.

O kulturnih zakladih Moskve in Sankt Peterburga, o ruski zgodovini in dogodivščinah na potovanjih po svoji domovini Rusiji bo pripovedovala navdušena popotnica in odlična pripovedovalka ga. Olga Kupljenik, direktorica Ruskega ekspresa.

Vstop prost. Potrebna je le obvezna prijava zaradi omejenega števila razpoložljivih sedežev.

Komu je namenjen ruski večer? Vsem, ki jih zanima Rusija, njena kultura, jezik in zgodovina ter bodočim popotnikom, ki bi si želeli skupaj z Ruskim ekspresom in Olgo potovati v Rusijo.

Za več informacij o večeru lahko pokličite na tel. štev.: 031 662 073 ali obiščite spletno stran Ruskega ekspresa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.