Kaj dogaja
24 ogledov

Svetovni dan velnesa

masaža Shutterstock
V soboto, 9. junija bo potekal Svetovni dan velnesa z brezplačnimi dogodki v več slovenskih mestih.

Svetovni dan velnesa (Global Wellness Day) s sloganom »En dan ti lahko spremeni življenje« je dan, ki ga vsako leto, 2. soboto v juniju, obeleži skoraj 100 držav. Hkrati poteka več kot 4000 različnih velneških dogodkov, ki privabljajo veliko število udeležencev.

Slovenija v dejavnostih svetovnega dneva velnesa letos sodeluje drugič. Tokrat bodo obiskovalci imeli priložnost brezplačno obiskati 31 dogodkov pri naslednjih izvajalcih: Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana (VSŠKV), Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor (VSGT Maribor), Hotel Astoria Bled, Histria Botanica, Rimske Terme, Thermana in Terme Snovik.

Različni izvajalci so pod okriljem GWD povezani s skupnim namenom, da obiskovalcem ponudijo brezplačne dogodke in na ta način tudi možnost, da lahko en dan posamezniku spremeni življenje.

Vsem obiskovalcem predstavljenih dogodkov organizatorji obljubljajo, da bodo na različnih koncih Slovenije, imeli veliko priložnosti narediti nekaj dobrega zase.

Za več informacij obiščite spletni stran Global Wellnes Day Slovenia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.