Kaj dogaja
138 ogledov

Teden restavracij 2020

teden restavracij Facebook/Teden restavracij
V juniju bo potekal tradicionalni teden restavracij. Znane so cene.

Pomladni teden restavracij, ki bi moral potekati marca, bo izveden med 12. in 21. junijem. Rezervacije so mogoče že od 1. junija.

Cena menijev v Tednu restavracij, nad katerim bdi podjetje Vivi, bo tudi v junijskem terminu ostala 19 evrov. Izjema so najbolje ocenjene restavracije, kjer bo cena posebnega menija 25 evrov. Poseben poudarek bo tokrat na povezovanju preteklosti in sodobnosti.

V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najboljše slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno - spomladi in jeseni - 10 dni goste razvajajo s trihodnimi meniji po posebej ugodni ceni. S tem nagradijo stalne goste in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ne rabi biti vedno draga, poudarjajo organizatorji.

Slovenski Teden restavracij se je začel v okviru Evropske prestolnice kulture Maribor 2012 z devetimi sodelujočimi restavracijami in 3000 gosti. Lani je v dveh akcijah Tedna restavracij 100 restavracij obiskalo več kot 90.000 gostov

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.