Kaj dogaja
63 ogledov

V hotel Transilvanija

Hotel V Cityparku ... Citypark
V Citypark v Ljubljani so prispeli grof Drakula (Drac), Manca (Mavis), Frankenstein (Frank), mumija Ožbej (Murray) in drugi.

Obiskovalce vabijo v svoj Hotel Transilvanija, kjer morajo v sebi prebuditi malo, nagajivo, radovedno in prijazno pošast. 

Največji tematski park Hotel Transilvanija je postavljen v pritličju Cityparka, nasproti trgovine Interspar. Obiskovalci si ga lahko brezplačno ogledajo in vanj vstopijo vse do ponedeljka, 16. septembra. Vsak dan bodo junaki po licenciranem programu gostom pripravili družinsko doživetje, polno smeha, igrivosti in zabave. Tematski park lahko med tednom obiščete med 16. in 20. uro, ob sobotah med 11. in 20. uro ter ob nedeljah med 11. in 15. uro.

Obiskovalci so razdeljeni v skupine. Ekipo sestavljajo starši, otroci in animator. Dvorec je zasnovan s tremi predori za pobeg, v njih pa vas čakajo glavni junaki. V preddverju je Drakulin predor, kjer so interaktivne igre s presenečenji (skrite kode, ključi, slepe ulice ipd.). V tem delu morate najti pot do Frankensteinovega laboratorija. Tam boste med drugim naleteli na tipke, ki bodo sprožile števila presenečenja in več zvočnih in svetlobnih učinkov. Ko vam bo uspelo pobegniti, boste prispeli do predora mumije Ožbeja (Murray), kjer je potrebna še dodatna pazljivost. Skrite skale lahko namreč sprožijo laserske učinke. Ko boste laserjem uspeli pobegniti, lahko izstopite iz predora in prispete do cilja ter tako postanete prava pošast.