Magazin > Bizarno
50652 ogledov

Izpoved Slovenke: Na očetovem pogrebu se je prikazala njegova ljubica

sveča pogreb grob Profimedia
Saj ni res, pa je ...

Ob enem najtežjih trenutkov v življenju se mora ukvarjati še s tem. Takole je na forumu Starševski čvek zapisala uporabnica, ki si je nadela ime "Da je ni sram": "Pogreb je bil v ožjem družinskem krogu. Ta lisica si je pa drznila priti na pogreb. Mati je bila že tako vsa iz sebe, da se ji ni dalo ukvarjati še z njo. Kljub varanju je očeta še vedno ljubila. Jaz sem pa šla do nje in ji zabrusila, da naj se pobere in da tu ni dobrodošla, saj je pogreb v družinskem krogu, ona pa ni družinski član. Ona pa meni nazaj, da se je nameraval ločiti in z njo poročiti. Celo zaročena sta bila. Mi je pokazala prstan. Priznam, bila sem v šoku. Sem ji pa rekla, da kljub zaroki še ni njegova žena in da naj se že pobere. Vsaj zaradi spoštljivosti do mame. Ampak ona je ostala. Da je ni sram! Že to je sramotno, da se je dol dajala s poročenim, nato si pa drzne še na pogreb priti. Pfuj! Ko se bo situacija umirila, naj se me pazi. Lisica, če slučajno bereš ta forum in si se prepoznala v tej temi, ti svetujem, da se umakneš, dokler imaš še čas!"

Zanimivo pa je, da se komentatorji niso postavili na stran žalujoče hčerke, temveč pravijo, da je imela očetova ljubica vso pravico priti na pogreb. "Razumem, da ste čustveno pretreseni, a tvoj oče je bil tudi od svoje ljubice in tudi ona mu je nekaj pomenila v življenju. Glede na to, da je bil vezan na ljubico na tak ali drugačen način, bi si verjetno želel, da je tudi ona na njegovem pogrebu. In še nekaj, za varanje ni kriva ljubica! Kriv je tisti, ki vara," je zapisal eden od komentatorjev. 

V debato se je vključilo ogromno ljudi, nekateri uporabnico celo opozarjajo, da je ljubica morda upravičena tudi do očetove zapuščine. Burno debato lahko spremljate TUKAJ
 

Komentarjev 5
  • Idioti 18:59 04.februar 2023.

    Kaj si hčerka dovoli , poditi z javne površine druge ljudi !

  • kapibara1 20:25 02.februar 2023.

    Kljub pogrebu v Družinskem krogu, se NOBENEGA NE podi stran ! Kaj bi šele delali, če bi ljubček prišel

  • Pepe007 10:40 02.februar 2023.

    Pogreb v "družinskem krogu" pomeni, da si sorodniki lastijo umrlega. S kako pravico? Mogoče je bil raje s prijatelji kot z družino. Če je imel človek ljubico, potem z ženo že ni bil povsem zadovoljen. Zakaj je bilo tako, je ...prikaži več po njegovi smrti sicer brez veze razpravljati. Vpleteni to že vedo, verjetno pa ni hčerka tista, ki bi to vedela in razumela.

Sorodne novice