Magazin > Bizarno
8390 ogledov

Zvezdniki priznali, da so se pri kraljici drogirali

kraljica elizabeta Profimedia
Kaj na to pravi dvor?

Igralka Olivia Colman, ki v Netflixovi seriji "The Crown" igra britansko kraljico, je nedavno priznala, da je njen soprog na obisku v Buckinghamski palači s seboj vzel prav poseben spominček, in sicer rolico wc papirja. BBC piša, da dvor ni komentirala tega pripetljaja, so pa povedali, da jih letno obišče 50 tisoč ljudi in da ne bi nič več ostalo, če bi si vsak izmed obiskovalcev za spomin vzel en predmet. 

A kraja zvezdničinega soproga ni nič v primerjavi z lumparijami, ki so jih v palači počeli ostali zvezdniki in so že hudo na robu zakona. 

The Beatles

John Lennon je priznal, da so člani benda leta 1965 v toaletah palače kadili marihuano, preden so jih izročili odlikovanja, kasneje pa je George Harrison to zanikal in pojasnil, da so v stranišču kadili le cigarete, ker so bili zelo nervozni. 

Robbie Williams 

Tudi znani pevec je priznal, da je v Buckinghamski palači kadil travo, zanikal pa je, da je bil to razlog, da mu je postalo slabo in da je zaradi tega bruhal. Incident naj bi se zgodil leta 2012. 

Stephen Fry 

Buckinghamska palača je le ena od znanih rezidenc, kjer je komik in pisec, sicer dobri prijatelj princa Charlesa, uporabljal kokain. V svoji biografiji je napisal, da se je drogiral tudi v britanskem parlamentu, lordskem domu in na televiziji BBC. 

Emma Bunton

Nekdanja članica skupine Spice Girls je priznala, da je leta 2002, ko so dekleta na povabilo kraljice nastopale v Buckinghamski palači, s toalete za spomin ukradla znak. 

Komentarjev 1
Sorodne novice