Magazin > Film & Glasba & TV
12591 ogledov

Gorske sanje: Serije je menda nepreklicno konec!

Gorske sanje Planet TV
Kaj se dogaja s serijo Gorske sanje?

Produkcija molči, veliko zgovornejša je igralska ekipa. Na vprašanje, ali bodo serijo Gorske sanje sploh še snemali, nam producent Zoran Đeverdanović tudi tokrat ni podal pravega odgovora. "Za enkrat še ne snemamo, a zadeve ne bom komentiral," je bil skop s pojasnilom. 

gorske sanje Konec za serijo? Magazin Ustavili snemanje serije Gorske sanje

Viri blizu produkcijske ekipe pa pravijo, da je projekta menda nepreklicno konec: "Konec je, igralci so se razkropili, ni šanse, da bi še snemali. To je zaključena zgodba. Tudi, če bi sedaj začeli snemati, bi bila zamuda velikanska, saj je potrebno še vse posneti in zmontirati. Težave so finančne narave, to ni skrivnost. Planet TV ne plačuje v roku in pri tako številčni ekipi se to zelo pozna. Seveda pa se je to vedelo že vnaprej, tako da bi ta denar lahko nekdo založil."

Igralci bi snemali naprej

Enako nam je potrdil tudi eden od članov igralske zasedbe. "Ne vem, kaj se dogaja, vem pa, da snemali ne bomo. Če bi bile stvari urejene, bi mi snemali naprej. Tudi na denar bi počakali, brez težav, a je nekdo zgoraj rekel, da se vse ustavi. Ne vem pa, kakšne pogodbe ima produkcija s Planet TV in kaj se dogaja med njimi. Igralci vsekakor nismo težava, saj bi bili pripravljeni delati, kljub temu da bi na denar morali počakati," so si menda enotni.

Ena žlahtna štorija Kriv je ... Magazin Ena žlahtna štorija: Nekateri igralci niso dobili plačila

Na odgovor Planet TV, ali serije res ne bodo več snemali in zakaj, še čakamo. 

 

Komentarjev 2
Sorodne novice