Magazin > Lepota & telo
8599 ogledov

Planet TV noče razkriti, koliko so zapravili

Gorske sanje
1/14
Planet TV
Na letošnje gregorjevo so slovenske lepotice, voditeljice, pevke in druge estradnice povsem upravičeno dobile nešteto poželjivih pogledov.

Tako glamurozne estradniške rdeče preproge se pri nas zgodijo zelo redko in jih lahko preštejemo na prste ene roke. Zato smo ostali odprtih ust, ko smo videli, kako se je Planet TV pripravil na premiero nove serije Gorske sanje. Pred elitnim hotelom InterContinental je povabljence čakala rdeča preproga in večina dam se je zelo držala priporočene teme, ki je bila: filmski glamur. Bleščice in tančice, bujne frizure in brezhibno naličene dame! Pod veliko toalet se je ta večer podpisala Jerneja P. Zhembrovskyy, ki več kot očitno zna poskrbeti za uaaav efekt.

Po premieri serije je sledila nepozabna zabava na strehi hotela, ki ponuja dih jemajoč razgled na Ljubljano. Goste je zabavala Nuša Derenda z bendom, brbončice so razvajali vrhunski gurmanski grižljaji, alkohol pa je tekel v potokih. Zabava v stilu starega filmska glamurja petdesetih let prejšnjega stoletja je Planetu več kot uspela. Kako globoko so zanjo segli v žep, pa nam žal niso želeli izdati. 

Komentarjev 1
  • supreme 15:41 15.marec 2018.

    Nusa Dereda ??? Wtf???......zelo glamurozno

Sorodne novice