Magazin > VIP
13845 ogledov

Ta lika iz Reke ljubezni in Gorskih sanj se ljubita zasebno

Gorske sanje Planet TV
Snemanje serije Gorske sanje ni od muh.

Zvezdniki serije Gorske sanje nimajo prav nič zvezdniške službe. Nadaljevanko so namreč celo zimo snemali v Kranjski Gori, kjer so bile temperature pogosto tudi pod lediščem. Člani ekipe so nam zaupali, da so zaradi tako ekstremne zime številni podlegli virozam in celo gripi.

Med njimi je tudi glavni igralec Dario Nožić Serini (Rok), ki ga je povozila gripa, zaradi česar se tudi ni mogel udeležiti sanjske premiere omenjene serije. Ker pa je serija skrbno načrtovan projekt, v katerega je vpeta številčna ekipa, morajo igralci včasih snemati tudi takrat, kadar se ne počutijo najbolje. Dario pa se je zaradi snemanja serije Gorske sanje moral odpovedati marsičemu in ne zgolj počitku. Celo delo s skupino Matter je malo na stranskem tiru, saj preprosto nima časa. Vendar pa kljub časovni stiski poskrbi, da ima čas za svojo najdražjo: "V življenju so pomembne prioritete. Seveda sem v letih, ko se še dokazujem na poslovnem področju in mi je zato pomembna tudi kariera, vendar pa se zavedam, da me še tak igralski ali glasbeni uspeh ne more tako razveseliti kot recimo nasmeh moje drage, kadar se mi posreči šala. Pravzaprav je njen smeh najlepša glasba za moja ušesa. Z Matter imamo kar nekaj oboževalcev, naš zadnji album se je dobro prodal, ampak sam bi najraje kupil ploščo s smehom moje drage …" In kdo je njegova draga? Igralka Anja Drnovšek, ki v seriji Reka ljubezni igra Natašo.

 | Avtor:


"Glede na to, da ima moja draga izkušnje iz snemanja takšnih serij, sem seveda dobil nekaj informacij o tem, kaj lahko pričakujem pri snemanju Gorskih sanj. A dejstvo je, da nikoli ne veš, kako se boš ujel z ekipo. Zato sem zadovoljen, da lahko povem, da se imamo s kolegi na snemanjih zelo radi, da si pomagamo, se zabavamo za kamerami in smo sploh kot ena velika družina," še dodaja Dario.

Gorske sanje | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice