Magazin > Film & Glasba & TV
8416 ogledov

Ko je šlo na Pop in Planet TV predaleč: Grožnje s sekiro, tožba in zapor!

pop tv POP TV
Kaj nas v resničnostnem šovu Kmetija čaka letos? Grožnje s tožbo in fizična obračunavanja smo že videli!

Na TV zaslone kmalu prihaja nova sezona enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov Kmetija. V preteklosti so nam tekmovalci že postregli z zelo pestrim dogajanjem in škandali. Katere smo si najbolj zapomnili ... 

Film počil sicer mirni Danijeli

Preteklo sezono je Aneta Denisu pripravljala večerjo posebej zanj, saj ni želel jesti mlečnega riža, razlog je, da ne je mleka, a kljub temu ni želel sesti za mizo. Še naprej je razkladal drva, Danijela pa ga je večkrat opozorila, naj se usede k večerji in spoštuje Aneto, ki posebej zanj pripravlja hrano. Denis se njeni želji ni uklonil, zato se je začela Danijela nanj dreti, ga zmerjati, na koncu pa mu je pred nos zalučala Anetino večerjo. "To ni kmetovalec tedna, ampak kmetavzar tedna," je izjavila, kasneje pa pred kamero priznala, da to ni bilo prav: "Vem, da ni prav, a počil mi je film." 

Kmetija | Avtor: Voyo Voyo

Nad sotekmovalca s sekiro

Veliko bolj resna situacija pa se je prejšnjo sezono zgodila med Aljažem in Janom. Aljaž je namreč opit in agresiven pograbil sekiro, jo zalučal, medtem ko sta ga Aneta in Ivan poskušala odvrniti od nerazsodnega dejanja. Kasneje je ob poskusu vstopa v hišo dejal: "Zdaj grem po vse nože. Ko jih j**e. Nobenemu ne bom nič dal."  Vstop v hišo mu je nato preprečil Jan in med fantoma je na terasi kmalu zavrelo.

Kmetija | Avtor: Prtscr Prtscr

Izpadla tekmovalka že na začetku šova razkrila zmagovalca

POP TV naj bi se leta 2021 odločil za tožbo proti Niki Belčić, tekmovalki Kmetije, ki je iz šova izstopila prostovoljno, ko so kazensko iz Kmetije izločili njenega partnerja Dominika. Nika je na svojem YouTube kanalu oktobra 2021 razkrila zmagovalca Kmetije in vrstni red izločanja. Posnetek je pozneje sicer umaknila, a jo je televiziji s tem pošteno zagodla, govorilo se je celo o tožbi. 

nika belčić, kmetija2021 | Avtor: POP TV POP TV

Zmagovalec Kmetije v zapor

Leta 2015 je v šovu Kmetija: Nov začetek, ko je šov predvajal Planet TV slavil Faki, leta 2016 pa ga je doletela zaporna kazen. Na ljubljanskem okrožnem sodišču je Fahrudin Čaušević – Faki takrat priznal krivdo za kaznivo dejanje ropa in dejanje velike tatvine, za kar je zagrožena kazen od enega do deset let. Višji državni tožilec je predlagal kazen dveh let in osmih mesecev, pri čemer je izpostavil, da je bilo dejanje storjeno na zelo grd način in da sta se storilca znesla nad mladoletnikom, ki je branil svoj dom. Po njegovem mnenju sta se storilca na deljanje dobro pripravila, pričakovala sta, da bosta v hiši našla bogat plen, v hiši naj bi med drugim hranili tudi zlate palice.

Faki | Avtor: Saša Despot Saša Despot

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:55 04.september 2023.

    Kdor v množici dobrih oddaj in filmov, ki so vsakodnevno predvajani, gleda tole, o čemur je govor tukaj, temu ni pomoči.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:05 04.september 2023.

    Edini namen tega šova je spodbujanje bizarnost!

  • Ender3 10:59 04.september 2023.

    Pop tv besedo priljubljeno zlorablja. Kdo sploh gleda in podpira takšne bedne šove ?. Treba jih je bojkotirat od prvega dne. Banda komercijalna..

Sorodne novice