Magazin > VIP
22832 ogledov

Po katastrofi zvezda Pop TV jezna na televizijo

Jan Knez Voyo
Pomagajo mu številni, le oni ne.

Kot smo že poročali, so nepridipravi Janu Knezu, ki je leta 2021 tekmoval v resničnostnem šovu Kmetija, požgali hišo. Ker ima le invalidsko pokojnino, je sedaj odvisen od pomoči dobrih ljudi. Kar nekaj časa je živel pri sosedi, v teh dneh pa mu je občina pripeljala bivalni zabojnik in priključila elektriko.

Pomagajo mu tudi drugi, Rdeči križ je odprl račun, kamor mu lahko nakažete denarno pomoč za obnovo hiše, 17. maja pa bo v Račah potekal tudi dobrodelni koncert. "Občina mi bo naročila ostrešje, saj so ostali le zidovi, pomaga pa mi tudi društvo Upornik. Pogorišče so prišli posnet s TV Slovenija in TV Maribor. Zelo sem razočaran le nad Pop TV, nastopil sem v njihovem šovu, ob nesreči pa so name pozabili," je za Žurnal24 povedal Jan. 

Komentarjev 3
  • Svobodnež 09:44 08.maj 2023.

    Pa še tole: A.H.F., kakšne kriterije pa imate, da kar vsepovprek razglašate ljudi, ki se malce pokažejo na televiziji, za "zvezde"???

  • Svobodnež 09:41 08.maj 2023.

    Tale čudak Jan pa res misli, da mu morajo sedaj kar naenkrat vsi skočiti na pomoč. Glede na to, kakšen obraz je pokazal na Kmetiji, je malo verjetno, da mu bodo vsi pomagali.

  • dusan72 09:36 08.maj 2023.

    In, kaj si pričakoval? POP je komercialna TV ne pa Karitas. Šove snemajo za svoj zaslužek, ne za dobrodelne namene. Sorry, ampak tole je pa res malo naivno.

Sorodne novice