Magazin > VIP
110270 ogledov

Kriminalisti že na sledi zločincem, Popov zvezdnik na tabletah

Jan Knez Facebook
Čez noč je ostal brez doma.

Kot je znano, je Jan Knez, ki je leta 2021 tekmoval v resničnostnem šovu Kmetija, čez noč ostal brez doma, šlo naj bi za požig, po Janovih besedah pa so kriminalisti že na sledi dvema domnevnima storilcema. Jan je v takem šoku, da potrebuje tablete za pomiritev, trenutno mu je streho nad glavo ponudila soseda, občina pa mu že išče primerno sobo, kjer si bo lahko ustvaril začasen dom. 

"Ničesar nisem imel zavarovano, živim z invalidsko pokojnino, vse, kar sem ustvaril, je bila ta hiška, ki sem jo urejeval 17 let in res je bila pravi raj na vasi. Ostalo ni čisto nič, kar je ostalo, je bilo zalito z vodo in je uničeno. Sedaj sem odvisen le od dobrih ljudi, če mi bodo pomagali, drugače lahko vse skupaj zravnam z zemljo in odidem. Rdeči križ in krajevna skupnost sta mi obljubila, da bodo odprli račun, na katerem se bodo zbirala sredstva, lepo bi bilo, če bi prišla tudi televizija in posnela. Mi pa ob strani zelo stoji Marija Arko, s katero sva bila v šovu Kmetija, in me psihično bodri. Še zdaj ne morem verjeti, da nimam doma," je Jan povedal za zurnal24.si.

Njegovo bolečino pa čuti tudi srnjaček Miško, ki ga je Jan udomačil in ga vsak dan večkrat obišče. "Kot bi slutil, je Miško že tri dni prej spal v garaži, sedaj pa večkrat dnevno pride iz gozda, da me ima na očeh, medtem ko pospravljam pogorišče. Kot da bi tudi on jokal, živali še bolj čutijo kot ljudje," še dodaja Jan.

Jan Knez in Miško | Avtor: instagram instagram
.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • dusan72 05:00 21.april 2023.

    Tudi meni se zdi, da poznamo samo polovico zgodbe. Kapo dol.. poskrbel si za srnjačka, živiš svoje življenje itd... Ni nobene logike, da bi mu kdo hotel kaj slabega. Nekaj drugega je zadaj. Pomanjkanje pozornosti, POP se itok "ujame" za ...prikaži veča vsako "heartbreaking zgodbo"...oziroma jo z veseljem še sami lansirajo... Nisem bil na TV, nisem rešil nobene živali, ostale pustim pri miru in tudi oni mene..

  • Ender3 11:53 20.april 2023.

    Pol pa bodi zvezdnik, če te kratkomalo zakurijo. Bo morda Čakarmiš kakšno akcijo speljal sedaj, ko jim vse tako finančno neuspeva..

  • jovic9 11:42 20.april 2023.

    Kakšen naslov,

Sorodne novice