Magazin > Film & Glasba & TV
2912 ogledov

Ljubezen po domače: Josip krilil, kričal, povsem se mu je "snelo"

Ljubezen po domače Voyo
In to zaradi malenkosti ...

Na kmetiji Metke Šeškar v včerajšnji epizodi Ljubezni po domače ni bilo prav nič romantično. Eden izmed kandidatov, Josip Drabik, je vse presenetil z nenadzorovanim izbruhom jeze. Iztirila ga je ura joge, ki jo je organiziral njegov tekmec Marjan Jakša. "Nisem petletni otrok, da bi moral poslušati te debilnosti," je vpil na Marjana in krilil z rokami. Marjan pa je njegovo jezo še podžgal s tem stavkom: "Ti nimaš pojma, kaj se dogaja okrog tebe, ker si tako zelo skoncentriran in zaverovan!" 

Josip je Metki po uri joge razložil, da je imel zaradi zadrževanja čustev že dvakrat v življenju čir na  želodcu, to je razlog, da svojih čustev ne skriva več in jih jasno izrazi. Metka je njegova iskrenost in temperament očitno všeč, zato mu je pritisnila spontani poljub. Tudi Marjan jo je po prepiru želel na samem, zato ji je prerokoval iz kavne usedline, a Metko skrbi, da ni Marjanovo življenje preveč prežeto z duhovnostjo in zaradi tega ni dovolj prisoten v realnem življenju. 

Komentarjev 1
  • sam1 07:59 26.oktober 2020.

    Že iz preteklosti znano kdo se udeležuje oziroma kakšne kandidate in s kakšnim namenom izbirajo v te tako imenovane šove.....

Sorodne novice