Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Madonna bi spet igrala

1/2
Žurnal24 main
Madonna naj bi si želela v filmu upodobiti Wallis Simpson, dvakratno ameriško ločenko, zaradi katere se je britanski kralj Edward VIII. odrekel prestolu. Filmski krtiki se že križajo.
Madonna se je odločila, da bo znova oživila svojo igralsko kariero. Želi si namreč upodobiti usodno žensko Wallis Simpson . Simpsonova je bila namreč kar dvakrat ločena Američanka, zaradi katere se je leta 1936 zgodil za takratne čase nepredstavljiv in nezaslišan dogodek. Takratni angleški kralj Edward VIII. se je namreč zaradi nje odrekel prestolu, da sta se lahko poročila.

Madonna je nad Simpsonovo popolnoma očarana. Steno svojega londonskega stanovanja naj bi že prelepila s fotografijami lika, ki naj bi ga v svojem naslednjem projektu upodobila. Pevka si namreč želi ponoviti vlogo, kot jo je imela v muzikalu Evita, pravzaprav edinem zares uspešnem filmu, v katerem je zaigrala. Medtem pa Madonnini kritiki že ugotavljajo, da ne vedo, če so sposobni prenesti še en pevkin filmski polom. Razen če naj bi bila zgodba o Wallis Simpson muzikal. Madonno bi v tem primeru bolj poslušali kot pa gledali.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.