Magazin > Film & Glasba & TV
2712 ogledov

MasterChef: Ta tekmovalka že sedaj ve, da bo pri tej nalogi izstopila

MasterChef Anže Petkovšek Začetek nove sezone kuharske oddaje MasterChef Slovenija 2019.
Nekateri se sprašujejo, zakaj se je sploh prijavila?

V kuharskem šovu MasterChef je nastopilo že kar nekaj veganskih kuharjev, ki pa so zavoljo tekmovanja vseeno pripravili meso, kar pa ne bo storila tekmovalka nove sezone Mateja Ulaga.

"Ne morem mesa rezati in ga peči, tako da bom od naloge mogla odstopiti. Preden sem šla v šov, sem poskusila, a sem videla, da ne morem. Jaz upam, da bo vesolje na moji strani in da bom notri  ostala čim dlje, da bom ljudem lahko pokazala, da je vegansko tudi gurmansko," pravi Mateja, ki pravi, da bo ob prvi mesni nalogi odstopila. 

MasterChef | Avtor: Anže Petkovšek Mateja Ulaga, tekmovalka MasterChef 2019. Anže Petkovšek

masterchef Magazin Toliko pri Karimu stane MasterChef sladica

Mateja je veganka sicer postala pred osemnajstimi leti, ko je imela operacijo hernije diska, ker pa se ta težava rada ponavlja, jo je začelo zanimati, kaj za svoje zdravje lahko naredi sama. Takrat je odkrila enega izmed veganskih klubov, kjer je bolje spoznala svoje telo. "Z veganstvom se mi je odprl nov svet, ker pa sem gurman, me je zanimalo, kako vegansko prehrano narediti okusno," je še povedala. 

V letošnji sezoni se bo za pokal in nagrado boril tudi komik Andrej Težak, ki mesa sicer ne je, ga pa vseeno pripravlja. 

MasterChef Magazin Pop TV jo je spet zagodel novinarjem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice