Magazin > Film & Glasba & TV
57124 ogledov

Ne boste verjeli, kakšna je predstavnica Irske brez ličil

Evrovizija
1/4
Instagram
Zaradi njunega nastopa so družbena omrežja gorela, odzivi pa so bili deljeni.

Bambie Thug (31), ki se označuje za nebinarno osebo, in plesalec iz Irske sta letos v izboru za pesem Evrovizije s svojim nastopom šokirala gledalce pred malimi zasloni po vsem svetu.

Nosila sta rogove, na koži imela poslikavo številnih simbolov in plesala obkrožena s svečami. Nastop si lahko ogledate na tej povezavi.

Irski Mirror pa je izbrskal nekoliko starejše fotografije Bambie Thug, sicer s pravim imenom Bambie Ray Robinson. Ogledate si jih lahko v galeriji. Ugotovili so tudi, da so pevki v mladosti diagnosticirali ADHD – motnjo pozornosti in hiperaktivnosti in da je v prostem času včasih delala kot princesa na zabavah na prireditvah za otroke s posebnimi potrebami. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • stinger 19:31 14.maj 2024.

    Koza je koza, s šminko ali brez

  • Pierre 16:22 14.maj 2024.

    Binaren pomeni dvoceven, ''thug'' pa je angleško za nasilneža ali morilca!!!!

  • Majazmaja 11:46 14.maj 2024.

    A ni to bitje nebinarno? Torej ni niti moško niti žensko? Kako naslovimo nekoga, ki je "nebinaren"? Nekje sem videla, da jih ONIKAJO. Npr. nasloviš vpr. bitje: "Kako bi oni komentirali uvrstitev?" A je prepričano, da je nebinarno tudi izven ...prikaži več Eurosonga? Ker vem, da ima tipa. Kaj je potem tip? Straight ali gay?

Sorodne novice