Magazin > Film & Glasba & TV
605 ogledov

Superjunaki združeni in izjemno zabavni

Liga pravičnih Blitz Film & Video Distribution
Ne samo, da bodo rešili svet, tudi za zabavo poskrbijo.

Ta četrtek bo na velika platna prišla prva celovečerna pustolovščina o celotni Ligi pravičnih, stripovskih junakih založbe DC. V združeni ekipi superjunakov, ki bodo reševali svet, obenem pa s svojimi smešnimi komentarji gledalce zelo nasmejali, igrajo Ben Affleck kot Batman, Henry Cavill kot Superman, Gal Gadot kot Čudežna ženska, Ezra Miller kot Flash, Jason Momoa kot Aquaman in Ray Fisher kot Kiborg.

Težko pričakovani film si boste na velikih platnih lahko ogledali od 16. novembra dalje, ogled pa je možen tudi v 3D tehnologiji. Karte so že na prodaj!Kratka vsebina:
Brucea Wayna, ki tokrat prvič dojame, da sam ne zmore rešiti sveta, po Supermanovem nesebičnem dejanju podžge na novo odkrita vera v človeštvo, zato svojo najnovejšo zaveznico, samozavestno in nezmotljivo Diano Prince, prosi za pomoč pri spopadu z najnovejšo grožnjo. A čeprav se v boj družno poda zasedba junakov, kakršne še ni bilo – Batman, Čudežna ženska, Aquaman (pol človek, pol potomec prebivalcev Atlantide), Kiborg (pol človek, pol stroj) in Flash (najhitrejši človek na svetu) – je morda že prepozno, da planet rešijo pred napadom katastrofalnih razsežnosti.

V Ligi pravičnih se nad Zemljo spravi najhujša zla sila, kar jih je kdaj bilo – starodavni sovražnik, ki preži na vsako najmanjšo ranljivost, ki jo je povzročila Supermanova smrt. Če hoče človeštvo sploh imeti kakšno možnost, da preživi, morata Batman in Čudežna ženska prepričati svoje kolege z nadnaravnimi sposobnostmi – Kiborga, Aquamana in Flasha – da ga družno ubranijo.
Zgodba se nadaljuje nemalo potem, ko sta Bruce in Diana šla vsak svojo pot, in ju spet združi, čeprav sama morda ne vidita vedno iste poti, ki naj bi ju pripeljala do skupnega cilja. A skupna motivacija – to, da se iz Supermanovega žrtvovanja izcimi nekaj koristnega – jima pomaga, da kaj hitro najdeta skupen jezik in se soočita s Steppenwolfom, dva in polmetrskim bojevnikom z Apokolipsa, planeta iz nočne more. Ta si namreč namerava podjarmiti ves svet in ga urediti po lastni meri. Ni običajen zlikovec, zato bo potrebna izjemna moč, da ga porazijo.