Magazin > Film & Glasba & TV
1702 ogledov

Tako se bodo poklonili pokojnemu Luku Perryju

Luke Perry Epa
To je sporočil oče serije Riverdale.

Ko je igralec Luke Perry marca umrl zaradi možganske kapi, so se mnogi spraševali, kaj se bo zgodilo z likom Fredom Andrewsom, ki ga je igral v priljubljeni seriji Riverdale.

Luke Perry Zdravje Zato lahko možganska kap doleti tudi mlajše

Ustvarjalci nadaljevanke so bili po njegovi smrti v šoku, zato se v tretji sezoni še niso lotili Fredove nove usode. Imeli so nekaj idej, a jim nobena ni bila preveč všeč, je pisal E!News. Kot so izjavili televizijci, so potrebovali čas, da predelajo svoja čustva in napovedali, da se bodo s to tematiko spopadli na začetku četrte sezone, ki bo na sporedu od 9. oktobra dalje.
Beverly Hills Magazin Prekletstvo serije Beverly Hills: Smrt, rak, bankrot, ločitve …

Obljubo so držali. Oče serije Roberto Aguirre-Sacasa je sporočil, da bodo Perryju posvetili prvi del nove sezone, ki bo nosila naslov V spomin. "To je verjetno najbolj pomemben del tega leta, če ne v celi zgodovini serije. Poklon našemu padlemu prijatelju. Hvaležni smo za priložnost, da se poklonimo Luku in Fredu,“ je zapisal na Twitterju.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.