Magazin > VIP
12774 ogledov

Smrt Luka Perryja: Mnogi začudeni nad odzivom Jasona Priestlyja

luke perry
Je v šoku?

Po smrti igralca Luka Perryja, ki je ta teden umrl zaradi možganske kapi, so se od njega po družbenih omrežjih z ganljivmi zapisi poslovili številni znani obrazi.

Shannen Doherty, ki je v seriji Beverly Hills 90210 igrala njegovo dekle, je za People po smrti prijatelja povedala, da je šokirana in da je njeno srce zlomljeno. Dodala je tudi, da se bo za vse čase spominjala lepih trenutkov, ki jih je preživela s Perryjem, ki je dočakal le 52 let. “Bog, daj mu sedež, ki bo blizu tebe. Zasluži si ga,” pa je na Instagramu zapisal Ian Ziering.

Dejstvo je, da vsak žaluje na svoj način. Nekateri se med žalovanjem zaprejo vase in molčijo, drugi žalujejo javno. Kljub temu je odziv Jasona Priestlyja, ki je v omenjeni najstniški seriji igral Brandona Walsha, marsikoga presenetil. Radijski producent Roz Weston je na Twitterju objavil zapisal: “Nikoli nisem imel seznama stvari, ki jih želim pred smrtjo doživeti - vsaj ne, kar se intervjujev tiče. Grem s tokom. Ampak tole? Uresničile so se moje najstniške sanje. Jason Priestley in Luke Perry spadata med najboljše hollywoodske due. Luke bo vedno eden od najbolj frejerskih, prijaznih in šarmantnih ljudi, ki sem jih spoznal,” je zapisal. In kako se je Jason na to odzval? Zapis je delil in se zahvalil.

Je še v šoku in ne ve, kako bi se poslovil od prijatelja? Ko je umrl Burt Reynolds, je zanj sicer našel ganljive besede …. “Bil je prijazen, duhovit in šarmanten. Vse, kar od svojega heroja pričakuješ. Počivaj v miru, Burt. Nenadomestljiv si,” je takrat zapisal. 
 
 


 

Komentarjev 3
  • ECKING 15:58 07.marec 2019.

    in kaj je point clanka gelde na naslov? Fak kok sete zblojeni moderni copy-paste novinarji!!

  • Boris 07:33 07.marec 2019.

    "Follow the (m)asses", pravijo. Mogoče pa se enim javno pranje zdi blesavo ...

Sorodne novice