Magazin
124 ogledov

Glejte ga v oči in mu povejte

''Všeč si mi.'' Žurnal24 main
Zadnjič sem naletela na zanimivo raziskavo o tem, kakšen način zapeljevanja moškega je najbolj učinkovit (no, to velja tudi v obratni smeri).

Rezultati so bili precej zanimivi: skrivnost uspeha naj bi namreč ležala v nasmehu, neposrednem pogledu in iskrenosti. Ko in če uspete združiti pogum in dovolj samozavesti, je torej najboljši način za osvojitev ali vsaj zavajanje nasprotnega spola globok pogled naravnost v njegove oči, podprt z besedami: ''Všeč si mi. Zelo.'' Če boste storili to, imate veliko možnosti za to, da vas bo ta oseba dejansko videla kot privlačne. Vsaj tako pravi raziskava.

Raziskavo je sicer vodil škotski psiholog dr. Ben Jones z Univerze v Aberdeenu. V njej je sodelovalo 230 moških in žensk, doktor pa je prišel do spoznanja, da določeni signali, ki govorijo o tem, kako zelo ste všeč določeni osebi, igrajo ključno vlogo pri tem, kako privlačno boste to osebo videli tudi sami. Raziskava je potrdila tudi že znano dejstvo, da so nam privlačnejše osebe, ki se veliko smejijo in ki nas gledajo globoko v oči. Najbrž ima pri tem prste vmes tudi samozavest. Ženske moškega, ki nas je sposoben pogledati naravnost v oči in nas ob tem (primerno!) ogovoriti, vsekakor označimo za samozavestnega, ta pa je znana kot eden močnejših afrodiziakov.

Ali to pomeni, da se bo čas sprehajanja okoli vrele kaše skrajšal, še ni znano, da bi bilo temu tako, pa bi najbrž podpisali vsi neučakani moški. In da se komu ne bo storila krivica - zadnje čase je vse več takšnih tudi žensk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.