Magazin > VIP
4094 ogledov

Pomembno opozorilo Rosvite Pesek, na delu so zlikovci!

Rosvita Pesek Facebook
Prevaranti spet izrabili ime priljubljene voditeljice.

Voditeljica Rosvita Pesek je z dramatično fotografijo opozorila pred prevaro, ki so si jo v njenem imenu privoščili nepridipravi. "Moja Facebook stran je bila v zadnjih dneh 'ugrabljena'. Ker se poznamo že lepo vrsto let, veste, da ne pošiljam reklamnih sporočil, zdravniških nasvetov, shujševalnih diet - ker pri meni opazno ne delujejo - vas ne nadlegujem, še manj pa prosim za finančna nakazila. Če ste karkoli od tega prejeli, je bilo lažno. Zadnja objava, ki sem jo naredila, je bila sprememba naslovnice in ob njej kratek zapis o Rimu. Vse drugo, kar ste morda našli na moji strani, ali pa je z mojim imenom do Vas priletelo kot sporočilo, je bilo lažno in se zato namesto neznanega 'vdiralca' opravičujem. Upam, da bomo na tem omrežju sodelovali še naprej in si polepšali dneve s pristnimi, prijaznimi in duhovitimi objavami. Vaša Rosvita Pesek," je posvarila svoje Facebook prijatelje. 

Voditeljica RTVS je na eno izmed lažnih objav, ki so krožile po spletu, opozorila že lansko leto. Takrat so si nepridipravi izmislili celo dva intervjuja in zlorabili spletno stran naše javne televizije."NUJNO PREBERITE!!!! Objava, katere začetek vidite spodaj na zajemu zaslona, je LAŽNA! Intervju s priznanim kardiologom dr. Nočem, ki sledi v nadaljevanju, je izmišljen, intervju z dr. Kebrom prav tako. Zlorabljeno je ozadje našega spletnega portala MMC. Ne nasedajte! Ne priporočam nobenih zdravil," je že avgusta lani opozarjala Rosvita. 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:21 14.maj 2024.

    Ziher delo komunajzarskih aktivistov, ki želijo na tak način nategniti SDSove ovce, ker te itak verjamejo vsemu kar kateri od njihovih vplivnih predstavnikov hvali...

  • Pierre 16:20 14.maj 2024.

    Naj pokliče Ivana Janeza na pomoč...

  • Avatar Leon
    Leon 15:41 14.maj 2024.

    Navadna pozerka ....

Sorodne novice