Magazin > VIP
8917 ogledov

Snahi Rosvite Pesek so se ponovile hude zdravstvene težave

Nastja Kramer Pesek in Filip Pesek instagram
Okrevala je en mesec.

Nastja Kramer Pesek, ustanoviteljica uspešnega podjetja z ekološko prehrano in naravno kozmetiko Malinca, svoje sledilce na Instagramu, ki jih je že 52 tisoč, poleg podjetništva, redno deli tudi utrinke svojega osebnega življenja. 

Tako je nedavno podelila svojo izkušnjo s hudimi zdravstvenimi težavami in naznanila, da se že vrača nazaj k telesni aktivnosti. "Na tole sem čakala 1 mesec … prazna telovadnica in zdrava jaz - sem imela velike probleme s kašljanjem in dihanjem. Prvič se mi je to zgodilo v srednji šoli, kot so rekli zdravniki, je bila to posledica cepiva, sedaj po 20 letih pa se mi je spet ponovilo," je zapisala.

Nastja je z ustanoviteljem marketinške agencije in sinom Rosvite Pesek, Filipom Peskom, poročena že štiri leta, leta 2021 pa je na svet prijokal njun sin Mateo, ki ga prav tako z veseljem pokaže na socialnih omrežjih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Majazmaja 09:18 15.februar 2024.

    Tale Filip Pesek, mešalec megle na minimalcu, si je dobro postlal in nič čudnega, da je mama Ros(v)ita tako navdušena nad tole deklino. Ampak tale deklina postaja blazno nadležna, ker s svojim stalnim izpostavljanjem privatnega življenja vedno bolj smeti biznis profil na FB.

  • viljem 09:15 15.februar 2024.

    Meni bi se tudi.

  • sam1 08:48 15.februar 2024.

    Jebentiš ja,to pa je novica za naslovnico......

Sorodne novice