Magazin > Horoskop in Numerologija
16500 ogledov

Ta štiri znamenja čakajo velike življenjske spremembe

sedenje, ženska, nasmeh
Od rutinskega življenja se lahko poslovite.

Večina ljudi sovraži spremembe, ki pa niso nujno slaba stvar. Med velike ljubitelje rutine spadajo tudi spodaj našteta znamenja, ki pa se spremembam na žalost ne bodo mogli izogniti.

Bik
Spremembe so za bike nočna mora. Ljubijo stabilnost, zato jih vse, kar prekine njihovo rutino, vrže iz tira. Dobra novica je, da jih letos čakajo spremembe, ki bodo poskrbele za njihovo rast. Postali bodo močnejši. Te spremembe jih bodo vodili v situacije, ki bodo zanje popolnoma nove.

Devica
Device se bodo značajsko spremenile, kar bo vplivalo na njihovo prihodnost. Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, imajo radi vse pod nadzorom, zato so pod konstantnim stresom. Če stvari ne tečejo tako, kot so načrtovali, jih bo to vrglo iz tira. Letos bodo spoznali, da se morajo prepustiti toku in da jim obsedenost z nadzorom in podrobnostmi krade čas in energijo. Leto bo zanje zelo osvobajajoče. Osvobodili se bodo negotovosti.

Kozorog
Ne bojte se sprememb, dragi kozorogi, četudi bodo udarile po vaši karieri in ljubezenskem življenju. Življenje vas bo postavilo pred različne tvegane odločitve, težkih poti se ne boste ustrašili. Na koncu se bo izkazalo, da ste vse storili prav. Ko se boste odločili stopiti iz območja ugodja, boste naleteli na situacije, ki bodo pozitivno vplivale na vašo osebnostno rast.

Ribi
To znamenje, ki ima izredno močno intuicijo, verjetno že sluti, da jih čakajo spremembe. Na to so pripravljeni, saj zaupajo v svoje sposobnosti. Ta pogum se jim bo obrestoval. Čas jim bo prinesel osvoboditev od določenih strahov, kar jim bo pomagalo sprejeti pomembno odločitev.  Za svoje cilje se bodo borili. Tistim, ki so jih doslej zatirali, se bodo uprli.

Horoskop Letni horoskop Magazin Letni horoskop: Kaj prinaša leto 2018?
Komentarjev 2
  • Lovebites 08:32 27.januar 2018.

    Kdaj lahko pricakujemo clanek o wanna be novinarjih in v katerih znamenjih so le ti najpogosteje rojeni??Samo vprasam