Magazin
22 ogledov

Kako do cenejše vozovnice?

letalo Shutterstock
Prek petih naključno izbranih iskalnikov ugodnih ponudb za letalske vozovnice smo preverili, koliko bi nas stal let v New York, če bi potovanje načrtovali vsaj dva meseca vnaprej.

Tri tedne na poti

Pri vseh iskalnikih smo za dan odhoda izbrali četrtek, 15. novembra, za povratek pa 6. december. Za odhod in vrnitev v Evropo smo izbrali letališče Marco Polo v Benetkah, vozovnico pa iskali za enega odraslega potnika.

Različne letalske družbe

Nekateri iskalniki so hkrati tudi prodajalci letalskih vozovnic, medtem ko nas na primer Hifly.si po tem, ko najde najugodnejšo ponudbo, preusmeri na spletno stran letalske družbe KLM. Upoštevati je treba tudi, da z letalsko družbo, ki je navedena, ne bomo nujno leteli. Tako bi na primer z letalom družbe American Airlines, ki je navedena kot ponudnik pri Bookingpoint.net, leteli le iz New Yorka v London, preostale dele poti pa bi leteli z Iberio ali British Airways.

iskalniki | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kliknite za povečavo.

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.