Magazin
34 ogledov

Katere fantazije lahko zaupate ženski?

V njegovih fantazijah se plete tudi maratonski seks. Žurnal24 main
Menda imajo mnogi moški podobne spolne fantazije: tri ženske v jacuzziju (in on), tri ženske v postelji (in on), tri ženske, ki se božajo na peščeni plaži, na katero ima vstop LE on. Pa hočemo ženske to vedeti?

V uvodu je omenjenih le nekaj tistih najbolj vročih moških spolnih fantazij. Pravijo pa, da obstajajo tudi fantazije, ki ne vključujejo nujno žensko-ženske akcije … Vzburi jih misel na divji maratonski seks ali nepričakovano oralno zadovoljitev. Morda medtem ko gleda film. (A pazite na zadnjo besedo – film. Ne nogometa.)

Razumemo: sanjarjenje in fantaziranje je za moške brezplačno, zato si ga želijo privoščiti, kolikor jim pač dopušča domišljija. Vseeno pa moškim polagamo na srce, naj prej pomislijo, katere fantazije bodo zaupali tudi svoji partnerici. Preden se ''zaletite'' v svoji nasladi, preberite, kaj je zanjo sprejemljivo.

Seks v troje
Verjetno je vsakemu vsaj delno razumnemu moškemu jasno, da so možnosti za izpolnitev te fantazije zelo slabe. Pravzaprav nične. Vsaka ženska bo, jasno, najprej pomislila: ''Še ena ženska v najini postelji?? Torej ti jaz nisem dovolj? Pomeni to, da nisem dovolj seksi zate?!'' A ne obupajte takoj. Njena skrb je povezana z njeno (ne)samozavestjo in dejstvom, da je pač ženska. To nikakor ne pomeni, da je misel na to, da bi z vama posteljo delila še ena ženska, v resnici ne vzburja. Veste, da je pravzaprav najpogostejša ženska spolna fantazija seks s še eno žensko?

Najboljša rešitev za vas je, da si zamislite imaginarno ''posteljno prijateljico'' in ji jo predstavite. Obstaja naj izključno v vajini fantaziji! Nato si izmislite zgodbo s to žensko in ji jo pripovedujte med seksom. Zna biti zelo vroče ...
Opozorilo: Čisto vse ženske pa tudi imaginarne prijateljice ne bodo sprejele med svoje rjuhe. Zato pazljivo – partnerico prej malo ''potipajte''.

Kaj se ob fotografiji plete po glavi moškim, ni skrivnost. ©  iStockPhoto

 
Analni seks
Še ena od moških priljubljenih fantazij. Kakšno pa je realno stanje? Večina moških te fantazije ne more izživeti, saj večina ženska nad idejo ni navdušenih. Razlogi so različni, a najpogostejši in najbolj realen je: Ne morem, ker boli. In veste kaj – res boli! Jasno, to moških spet ne ustavi pri tem, da ne bi o tem (vsaj) fantazirali. Kar izvolite. V svojih mislih.

A ne gre delati krivice: naj bo analni seks boleč, neprijeten ali nehigienski, najde se tudi cvetek žensk, ki v njem dejansko uživajo. Če si analnega seksa zares želite, to fantazijo zaupajte svoji partnerici, saj je ne bo užalila (vsaj ne bi je smela!). Če bo za, pa je odvisno od vaše sreče. Če ji obljubite nežnost in pomoč lubrikanta, bo morda vse skupaj steklo bolj gladko.

Ona masturbira pred vami
Če je to vaša fantazija, ki si jo želite izživeti, na plan z njo. Vedenje, da bi zelo uživali ob opazovanju njenega masturbiranja, bo ženski vlilo dodatno samozavest in vaša fantazija ima veliko možnosti za to, da se bo uresničila. Jasno, ponovno je tukaj peščica žensk, ki jim ''razgaljenje'' na tak način predstavlja velik korak, zato morate imeti s takšnimi ''primeri'' nekaj več potrpljenja. Ne izgubite ga.

Zaupajte ji to fantazijo med seksom. Nato nežno primite njeno roko in jo usmerite proti njenemu ščegetavčku. Potem se odmaknite in jo pustite, naj sama dokonča delo. Če sprejme igro, ste dosegli svoj cilj, če umakne roko, pomeni, da za igrico še ni pripravljena. Počakajte na naslednjo priložnost. In nikoli ne pozabite – nežnost pred vsem! Z grobo igro boste dobili rdeč karton, ki vas bo izključil iz igre osvajanja fantazij.

 

Preberite še:

Če bi radi izvedeli, kaj si ženske mislimo o tem, da nas snemate med seksom, ali o tem, da si nas želite videti med seksom v drugi vlogi, ne zamudite nadaljevanja članka v ponedeljek, 31. 3. Zaupali vam bomo tudi, zakaj ženske včasih ne moremo izpolniti vaših fantazij.

Se beremo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.