Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Katin učinek vse močnejši

Kate Middleton Reuters
Modni svet očitno spreminja Kate Middleton, saj je prav ona povzročila krčenje torbic.

Vse odkar je postala dekle princa Williama, se kopije Kate Middleton širijo po vsem svetu. Njen slog posnemajo dekleta vseh starosti, modne znamke in proizvajalci oblačil pa si manejo roke. Nazadnje je s svojo modno izbiro naredila uslugo znani modni znamki, pripomogla pa je tudi k boljši prodaji otroških košar. Zdaj je poskrbela še za to, da se zahvaljujoč njej krčijo torbice. Vojvodinja je namreč velika oboževalka večernih torbic, ki se nosijo v roki, zato so te postale modni hit. Še več – postajajo še manjše.

Kot pravi ikonična oblikovalka torbic, Lulu Guinness, je 31-letna Kate z mini torbicami začela pravo revolucijo, saj jih nosi vse več žensk, čeprav lahko vanje spravijo le malo stvari. "Kate je nora na mini torbice, zato bom tudi sama za naslednjo sezono oblikovala zelo majhne. Takšne so bolj damske in delikatne, kar v bistvu opisuje tudi vojvodinjo samo," je povedala oblikovalka in dodala, da Kate ne moti njihova majhnost, saj ima vedno spremstvo, ki nosi njene stvari. "Poleg tega jo vedno spremlja velik avtomobil, zato ji ni treba skrbeti, kam da svoje stvari," je zaključila.

Komentarjev 2
  • mia 09:09 08.maj 2013.

    vsekakor pa ima čudovit stil, eleganten, glamurozen ali preprost.

  • mia 09:06 08.maj 2013.

    mislim, da imajo prav Angleži pregovor :nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. no, ona je tako bogata, da lahko kupuje modno in poceni, obleče 2-3x in zavrže.