Magazin > Lepota & telo
233 ogledov

Modne kombinacije za silvestrovo

kombinacija dneva silvestrovo
1/4
Žurnal24 main
Silvestrovo. Modne ideje za opravo, v kateri boste pričakali novo leto.

Že premišljujete o tem, kaj boste oblekli na najdaljšo noč v letu? Ženske verjetno prikimavate, ali pa panično odkimavate, moški pa se boste s tem vprašanjem ubadali 31. decembra. Naj vam malo prihranimo; za vas smo pripravili dva različna stajlinga in nekaj idej, da bo sestavljanje silvestrove modne kombinacije lažje.

Udobno v koči

Za silvestrovo pred kaminom in na snegu izberite udobna in topla oblačila. Tako za moške kot za ženske predlagamo mehke pletenine in obvezno zaščito za ušesa. Dame, ni se vam potrebno odpovedati višini; obujte udobne gležnarje s platformo, moškim pa predlagamo tople škornje iz ovčje volne. Ne pozabite na tople volnene nogavice, sicer pa vas bo grel tudi kamin.

Na glamurozni zabavi

Če boste letu 2013 nazdravili na zabavi, si dovolite več! Oba bodita drzna z vpadljivimi čevlji, moški pa še s trendi blazerjem. Predstavnice nežnejšega spola pokažite malo več gole kože, v katero za piko na vtrite nekaj bleščic. Svoj novoletni videz popestrite še z udarnim ličenjem in kakšnim opaznim modnim dodatkom, moški pa poskrbite za urejeno frizuro in zapeljivo dišavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.