Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Neboleče do gladke kože

noge Shutterstock
Depilacija z ultrazvokom. Nova metoda trajnega odstranjevanja dlačic.

Trajno odstranjevanje neželenih dlačic je vse učinkovitejše in vse manj boleče, z novo, natančnejšo ultrazvočno metodo pa je kozmetična znanost naredila še korak naprej, saj je neželene dlačice mogoče odstraniti tudi tam, kjer drugi postopki ne učinkujejo. Metoda namreč deluje pri vseh barvah dlak in tonih kože, primerna pa je tudi za uporabo na občutljivih predelih (obraz, področje bikinija, pazduhe). Ker kože ne poškoduje, jo lahko uporabljate tudi poleti oziroma pred izpostavljanjem soncu in vročini.

 

Na voljo tudi pri nas

Metoda je že na voljo tudi pri nas, prve izkušnje kozmetičark z njo pa so zelo pozitivne. "Ultrazvočno metodo uporabljam za trajno oblikovanje obrvi. Veliko strank je tudi moških – odstranimo jim nezaželene dlačice v nosu in ušesih ter oblikujemo brado," pravi kozmetičarka Viki Leški. Cene enkratnega posega so od 40 do 50 evrov, za trajno odstranitev pa sta dovolj dva ali trije obiski kozmetičarke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.