Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Nujen kos: opazna jakna

balmain Imaxtree
Modni kosi za tople dni. Hlačna krila, usnjene jakne in maksiobleke. Nujen je pleksinakit.

Vroče. Spomladansko-poletna sezona bo letos še posebno ženstvena, saj bo v znamenju nežnosti materialov, pudrastih in pastelnih barvnih odtenkov ter modnih kosov, kakršna sta srajčna obleka in hlačno krilo. Oblikovalka Nina Šušnjara nam je zaupala, katerim smernicam bo sledila v prihajajočih vročih mesecih.

Pudrasta, bež, usnjena

"To je popolno vrhnje oblačilo za tople mesece, prav pa nam pride tudi v hladnejših večerih," je uvrstitev usnjene jakne med poznospomladanska oblačila utemeljila sogovornica in dodala, da je to oblačilo v barvi pudra zares obvezen kos garderobe, ki še kako pride prav v obdobju, ko nosimo večinoma pastelne in svetle tone. "Prav tako jo lahko kombiniramo na vse načine – s kavbojkami ali pa večerno obleko," je pristavila oblikovalka.

Hlačno krilo do tal

"Hlačno krilo je nekakšna nova oblika maksioblek oziroma kril, ki so dobrodošla vsako pomladansko in poletno sezono," je povedala Šušnjarova in nadaljevala: "Svetujem ga predvsem v kombinaciji z visokim pasom, da noge na videz podaljšamo in dobimo silhueto, ki je primerna tako za dnevne kot večerne izhode."

Bela srajčna obleka

"Na tretje mesto bi postavila belo srajčno obleko, ki jo lahko spomladi nosimo k balerinkam ali gležnjarjem, vse skupaj pa obogatimo z usnjeno jakno in dodatki," je namignila oblikovalka in razkrila, da k srajčni obleki poleti nosimo "kakšne zanimive gladiatorke oziroma sandale. Taka obleka je pravzaprav osnoven kos, ki v toplih dneh pride še kako prav."

Suknjič z značajem

"Čas je, da vsaka dama, ki nosi suknjiče, najde poseben blazer, ki je nekoliko drugačen – z različnimi detajli in dizajnerskim pridihom," je opozorila Šušnjarova in dejala, da je preprostih suknjičev konec, saj so na obzorju nove silhuete in posebnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.