Magazin
73 ogledov

Najpogostejši izgovor žensk za konec zveze

ženska moški pogovor Shutterstock
Rezultati nove raziskave so pokazali, da ženske ob koncu zveze raje lažejo, kot pa govorijo resnico. Najpogostejši izgovor je: "Nisem pripravljena na resno zvezo."

Včasih je veljalo, da so moški tisti, ki iščejo čudne izgovore za konec zveze, zdaj pa je najnovejša raziskava pokazala, da so ženske tiste, ki frazo Nisem pripravljena na resno zvezo uporabljajo vse pogosteje. Ta izgovor naj bi uporabljale zato, ker želijo razmerje končati nežno in neboleče, zato prekrivajo resnico.

Rezultati raziskave so še pokazali, da pri ženskah ključno vlogo igra tudi podatek, koliko partner zasluži. Stavek Ne zaslužiš dovolj se je denimo znašel na tretjem mestu najpopularnejših vzrokov za konec zveze med ženskami. Raziskavo je izvedla spletna stran SeekingArrangment.com, ki je še odkrila, da se tako moški kot ženske strinjajo, da je razmerje najbolje končati iz oči v oči.

Najpopularnejši stavki ob koncu zveze pri ženskah:

  1. "Nisem pripravljena na resno zvezo."
  2. "Vse skupaj se odvija prehitro."
  3. "Ne zaslužiš dovolj."
  4. "Nisi dovolj zrel."
  5. "Osredotočiti se moram na kariero."

Najpopularnejši stavki ob koncu zveze pri moških:

  1. "To se pač ne obnese."
  2. "Spoznal sem drugo."
  3. "Ne privlačiš me več."
  4. "Izgubila sva strast."
  5. "Ni težava v tebi, težava je v meni."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.