Magazin > Odnosi in prosti čas
10621 ogledov

Moškemu ne zaupaj, dokler si ne odgovoriš na teh 5 vprašanj

Ženska Profimedias
To je pet ključnih vprašanj.

Zaupanje je vse, a težava nastane, ko partnerju prehitro in premočno zaupamo, čeprav ga morda sploh še ne poznamo dobro. Preden se odločiš, če mu lahko popolnoma zaupaš, si odgovori na spodnja vprašanja.

  1. Kako dolgo ga poznam?

Popolnoma enostavno. Če ga poznaš samo nekaj tednov mu ne moreš zaupati, kot če bi ga poznala nekaj let. Vemo, da se lahko ženske prehitro čustveno razgalijo, zato so velikokrat prizadete. Index piše, da dobro razmislite, koliko časa ga poznate in kako dobro.

  1. Od kod ga poznam?

Skupni prijatelji ali situacija, kje sta se spoznala, je lahko zgovorna. Če si ga spoznala na zabavi, na katero je prišel z nekdanjim dekletom, zdaj pa se posveča tebi, morda ni najbolj pametno, da mu popolnoma zaupaš. Spoznaj ga bolje.

  1. S kakšnimi ženskami je bil pred mano?

In seveda, kako so se te zveze končale? Vsak lahko naleti na napačno osebo, a če ima o vsaki bivši enako mnenje in so vedno one krive, da je šla zveza po zlu, je morda težava v njem.

  1. Kako se obnaša, ko je na spletu?

Njegov profil na Facebooku ali na Instagramu ti lahko pove veliko. Ne samo njegove objave, tudi njegovi odgovori na komentarje.

  1. Kako pogosto te pokliče, ti odgovori?

Če potrebuje več ur, da ti odgovori na preprosto sporočilo in če je vedno preveč 'zaseden', da bi se dobil z vami, z vami klepetal po telefonu, je morda malo manj zagret za vas kot vi zanj.

Komentarjev 2
  • Fenix Ariel 11:57 22.november 2017.

    Od kod ti podatki ali dognanja? Je morda avtor tega članka kakšen strokovnjak s področja psihologije?

  • evelux 15:36 05.november 2017.

    Ženski sploh ne zaupaj......

Sorodne novice